Wat is Wft Basis?

de online training Wft Basis helpt je optimaal voorbereiden op je Wft Basis examen

Overal leren

of het nou op je laptop, mobiel of tablet is

Toegankelijk opgezet

met een didactische ondertoon

Z

Sterke inhoud

gemaakt door onze eLearning experts

Scherp tarief

voor een uitgebreid leerpakket

Uitleg over Wft Basis

Wft betekend Wet (op het) Financieel Toezicht. Met het Wft basis diploma kun je aantonen dat je over de relevante financiële kennis bezit om beter inzicht te krijgen in je eigen financiële situatie. Het diploma is een soort van vergunning/toestemming om in een bepaalde sector, bijvoorbeeld bij een bank, aan de slag te kunnen gaan als adviseur.

Over welke producten of diensten jij advies mag gaan geven, hangt er vanaf welke Wft diploma’s je hebt behaald. Wil je bijv. Adviseur Vermogen worden, dan heb je een diploma nodig voor de Wft Basis -en Wft Vermogen module. Met alleen de Wft Basis module mag je dus nog geen advies geven aan anderen.

Hoe moeilijk is Wft Basis?

Het examen voor Wft basis is niet bijzonder lastig, hoewel dit natuurlijk ervan afhangt hoe goed je je erop voorbereid. Gemiddeld slaagt 70% van alle examenkandidaten. Wil je bij die 70% behoren? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden op het Wft Basis examen, met behulp van een online training.

Verhoog je slagingskans

Hoe bereid je je voor op Wft Basis?

Je kunt zelf aan de slag gaan met het bestuderen van de lesstof voor Wft Basis. Echter, met onze online trainingen bereid je je er optimaal op voor. De eLearning bevat alle lesstof en kennis die je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op je Wft Basis examinering.

Met behulp van interactieve storytelling, verschillende soorten vraagstellingen en een uitnodigend design, doorloop je de voorbereiding op je Wft Basis examen op een toegankelijke manier. De keuze is aan jou wanneer je leert & op elke moment je pauzeert of juist doorgaat. Je voortgang wordt opgeslagen binnen het leerportaal en geeft je duidelijke inzichten op welk gebied je nog moet oefenen.

Wil je oefenen voor het Wft Basis examen?

Meer over Wft-online

Wft-online is een samenwerking tussen professionele partijen in financiële dienstverlening en online leren. Het is onze missie om kennis en kunde op het gebied van financiële dienstverlening continu te verrijken. 

  • Kennisweb biedt al jaren lang alle kennis op het gebied van de Wft, met boeken en oefenexamens.
  • Splintt ontwikkelt en publiceert toegankelijke en impactvolle digitale leeroplossingen die het dagelijks leren ondersteunen.