Wat is Wft zorg?

de online training Wft Zorg helpt je optimaal voorbereiden op je Wft Zorg examen

Overal leren

of het nou op je laptop, mobiel of tablet is

Toegankelijk opgezet

met een didactische ondertoon

Z

Sterke inhoud

gemaakt door onze eLearning experts

Scherp tarief

voor een uitgebreid leerpakket

Uitleg over Wft Zorg

Wft betekend Wet (op het) Financieel Toezicht. Met het Wft Zorg diploma kun je aantonen dat je over de relevante kennis beschikt om klanten te adviseren over zorgverzekeringen. Het diploma is dus een soort van vergunning. Na het afronden van het Wft Zorg examen kun je aan de slag als Adviseur Zorgverzekeringen. In tegenstelling tot andere Wft modules heb je geen aanvullende Wft diploma’s nodig om te werken als Adviseur Zorgverzekeringen.

Tijdens de opleiding tot Adviseur Zorg ontwikkel je de benodigde vaardigheden, kennis en passend professioneel gedrag dat hoort bij de rol als adviseur. Na het afronden van het examen kun je passende adviezen uitgeven aan consumenten over individuele en collectieve zorgverzekering. Daarnaast weet je hoe het schadebehandelingsproces verloopt en kan je hierin adviseren.

Hoe moeilijk is Wft zorg?

Het examen voor Wft Zorg is, net als het examen Wft Basis, niet bijzonder lastig, hoewel dit natuurlijk ervan afhangt hoe goed je je erop voorbereid. Gemiddeld slaagt 67% van alle examenkandidaten. Wil je bij die 67% behoren? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden op het Wft Zorg examen, met behulp van een eLearning.

Verhoog je slagingskans

Hoe bereid je je voor op Wft zorg?

Je kunt zelf aan de slag gaan met het bestuderen van de lesstof voor Wft Zorg. Echter, met onze online trainingen bereid je je er optimaal op voor. Onze eLearning bevat alle lesstof en kennis die je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op je Wft Zorg examinering.

Met behulp van interactieve storytelling, verschillende soorten vraagstellingen en een uitnodigend design, doorloop je de voorbereiding op je Wft Zorg examen op een toegankelijke manier. De keuze is aan jou wanneer je leert & op elke moment je pauzeert of juist doorgaat. Je voortgang wordt opgeslagen binnen het leerportaal en geeft je duidelijke inzichten op welk gebied je nog moet oefenen.

Wil je oefenen voor het Wft Zorg examen?

Meer over Wft-online

Wft-online is een samenwerking tussen professionele partijen in financiële dienstverlening en online leren. Het is onze missie om kennis en kunde op het gebied van financiële dienstverlening continu te verrijken. 

  • Kennisweb biedt al jaren lang alle kennis op het gebied van de Wft, met boeken en oefenexamens.
  • Splintt ontwikkelt en publiceert toegankelijke en impactvolle digitale leeroplossingen die het dagelijks leren ondersteunen.